Pravila o otkazivanju usluge i reklamaciji

Narudžbe zaprimljene putem Web Shop-a mogu se otkazati u roku do 24 sata od obavljene uplate za uslugu izrade web stranice i/ili web hostinga, i to isključivo pisanim putem ili putem E-maila, dok će se nastali trošak takvog otkazivanja zaračunati naručitelju usluge u iznosu od 20 % od cijene istaknute za naručeni proizvod ili uslugu.

Narudžbe koje se otkažu u roku od 24  do 72 sata od obavljene uplate naplatiti će se naručitelju usluge u iznosu od 50 % od cijene istaknute za naručeni proizvod ili uslugu.

Narudžbe koje se otkažu u roku kasnijem od 72 sata od obavljene uplate naplatiti će se naručitelju usluge u iznosu od 100 % od cijene istaknute za naručeni proizvod.

Ako niste zadovoljni isporučenim proizvodom i uslugom izrade web stranice i/ili smještaja web stranice na server, možete uložiti pisani prigovor na našu adresu: "IMO-Consalt", vl. Marijan Perica, Rijeka 51000, Slavinj 3, ili ga poslati na E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., odnosno možete zatražiti doradu naručenog proizvoda i usluge u roku do 7 dana nakon što Vam je usluga isporučena, uz točno definiranje svih elemenata za doradu, dok se reklamacije i zahtjevi za doradom pristigle nakon tog vremena neće razmatrati.

Ažurirano ( Subota, 07 Siječanj 2012 05:52 )

Idi na vrh